Daikin Early Bird actie 2022

De cashback Early Bird 2022 is geldig voor installaties opgestart tussen 10/01/2022 en 31/03/2022  zolang de voorraad strekt. De aanvraag van de cashback gebeurt enkel via de Stand By Me website en dit uiterlijk tot 15/04/2022. Na deze datum wordt geen enkele cashback nog aanvaard. Deze actie is enkel en alleen geldig in België en G.H. Luxemburg en is niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.

De actie is enkel geldig op volgende lucht-lucht warmtepompen:

  • 100€ op 2MXM
  • 150€ op 3MXM
  • 200€ op 4MXM
  • 250€ op 5MXM

Om van de terugbetaling te kunnen genieten, dient u zelf de aanvraag in te dienen via het persoonlijke Stand By Me account. Indien een andere persoon of installateur de aanvraag indient zal deze als ongeldig worden beschouwd. De cashback wordt enkel aan de eindklant uitbetaald, nooit aan een andere derde persoon of de installateur. Deze cashback is enkel geldig voor de officiële Daikin multi-combinaties gepubliceerd door Daikin. Voor alle niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By Me website en de cashback geweigerd worden. We wensen u er attent op te maken dat Daikin toestellen enkel verkocht worden via installateurs. Daikin toestellen die online aangeboden worden of die door de installateur niet rechtstreeks bij Daikin Belux zijn aangekocht, komen niet in aanmerking voor de cashback Early Bird 2022.

Klachten of claims met betrekking tot deze actie dienen vóór 15/04/2022 ingediend te zijn. Na deze datum is de actie definitief afgesloten en worden er geen cashbacks meer uitbetaald, zelfs indien deze nog voldoen aan de voorwaarden van de actie Early Bird 2022.

Handleiding om de cashback aan te vragen

Via de website: www.daikin.be kan de cashback worden aangevraagd. Deze is terug te vinden onder de rubriek acties.
Opgepast : Er kan maar 1x een cashback aangevraagd worden per installatie. Indien in het verleden reeds een cashback is aangevraagd, zullen alle volgende aanvragen geweigerd worden.