Diensten

ClimaPlus regelt uw binnenklimaat. Vertrouw op onze professionele installatie, renovatie of onderhoud van uw airconditioning, warmtepompen, sanitair en ventilatie. Geniet van koele ruimtes in de zomer en gezellige warmte in de winter.

Airconditioning

Een perfect binnenklimaat maakt het in uw woning heel wat aangenamer. Met een airconditioning (of lucht-lucht warmtepomp) kan u niet alleen koelen, ook is het mogelijk de ruimte te verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Al deze functies zijn standaard voorzien op onze toestellen. Dankzij een airconditioning geniet u het hele jaar door van een perfect binnenklimaat.

Airconditioning

Warmtepompen

Uw woning verwarmen of koelen op een energiezuinige manier doet u met het gebruik van een lucht-water warmtepomp. Deze toestellen halen hoofdzakelijk de temperatuur uit de aanwezige buitenlucht en zetten deze over naar het sanitair warm water, vloerverwarming of radiatoren. Voor radiatoren of vloerverwarming zijn er dan ook daarvoor specifiek ontworpen warmtepompen, elk met hun specifieke eigenschappen om uw woning zo zuinig als mogelijk te kunnen verwarmen.

Warmtepompen

Sanitair

Renovatie of plaatsing van een sanitaire installatie? Wij zorgen voor uw sanitair van A tot Z. Bij ClimaPlus kiest u uw sanitaire wensen op maat: het leggen van leidingen, voorbereidingswerken, het tekenen van een sanitair plan, installatie van kranen of een inloopdouche, en nog zoveel meer.

Sanitair

Ventilatiesysteem

Een ventilatiesysteem is vandaag zo goed als overal verplicht. Dankzij een ventilatiesysteem zorgt u voor een betere luchtkwaliteit in uw woning. ClimaPlus werkt met systeem C+ en D van de merken Renson, Zehnder en Vasco.

Ventilatiesystemen