Climaplus Ventilatie
Home Andere diensten Ventilatiesystemen

Ventilatie: frisse lucht voor een gezonde leefomgeving

Zoekt u een ventilatie installateur in de provincie Antwerpen? Climaplus uit Emblem (Ranst) zorgt voor de installatie van uw ventilatiesysteem. Verhoog uw levenscomfort met het plaatsen van ventilatie. Als ventilatie installateur plaatsen wij ventilatiesystemen van de merken Renson, Zehnder en Vasco.

Climaplus Ventilatie
Climaplus Ventilatie

Ventilatiesysteem: de voordelen

Tegenwoordig bent u verplicht in een nieuwbouw om een ventilatiesysteem te plaatsen. Ook bij een renovatie geldt deze verplichting. Met een ventilatiesysteem kunt u rekenen op tal van voordelen:

  • Een aangenaam leefklimaat
  • Geen vochtproblemen meer
  • Minder last van allergie├źn
  • Mogelijkheid tot free cooling in de zomer
  • Geen concentratiestoornissen meer door middel van het aanvoeren van constante verse lucht
  • Gebruik van luchtfilters

Welk type van ventilatiesysteem plaatsen?

Bij Climaplus bieden we twee verschillende types van ventilatie aan: ventilatiesysteem C+ en ventilatiesysteem D.

Ventilatiesysteem C+

Deze ventilatie is voorzien van regelbare roosters in de ramen of muren. Via deze roosters komt er frisse lucht binnen. In vochtige ruimtes zoals de badkamer, toilet en keuken wordt de vuile lucht afgevoerd met een mechanisch systeem.

Ventilatiesysteem D

Geniet van meer levenscomfort dankzij het goede evenwicht tussen toevoer en afvoer. De vervuilde lucht wordt via een mechanisch systeem aangevoerd. Deze lucht wordt nadien gefilterd voor een aangenaam binnenklimaat. Dit type van ventilatie is ook energiezuiniger omdat er geen warmte verloren gaat.

 

Ventilatie Antwerpen installateur

Climaplus is een erkende ventilatie installateur in de provincie Antwerpen. Samen bekijken we uw project en maken we een voorstel op basis van de wettelijke verplichtingen en uw wensen. Ook bepalen we graag het meest ideale ventilatiesysteem met uw studiebureau of architect.

Contacteer ons