loodgieter lier

Expert in airconditioning, warmtepompen, sanitair en ventilatie

Climaplus, gelegen te Emblem (Ranst), werd in 2013 opgericht door Gil Van den Wyngaert. Sinds 2007 is Gil actief in de wereld van airconditioning en warmtepompen in combinatie met sanitaire installaties en ventilatiesystemen. Climaplus is gespecialiseerd in deze vakgebieden voor zowel particulieren als professionele klanten.

Als gediplomeerd bedrijf hebben we jarenlange ervaring in koel- en verwarmingstechnieken. Ook voor uw sanitaire installaties kunt u bij ons terecht. Bij Climaplus kan u rekenen op een sterke dienst na verkoop.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, aarzel niet om ons te contacteren.
Wij helpen u graag verder!

Onze diensten op een rijtje

airco installateur antwerpen
Airconditioning

Dankzij een airconditioning (of lucht-lucht warmtepomp) geniet u het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. Deze zomer genieten van koele ruimtes in uw woning? Het zorgt niet alleen voor koeling, ook is het mogelijk om de lucht ermee te verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Al deze functies zijn standaard voorzien op onze toestellen.

Meer weten
warmtepomp installateur antwerpen
Warmtepompen

Een lucht-water warmtepomp is de meest energiezuinige manier voor het verwarmen of koelen van uw woning. Deze toestellen halen hoofdzakelijk de temperatuur uit de aanwezige buitenlucht en zetten deze over naar het sanitair warm water, vloerverwarming of radiatoren. 


Meer weten
loodgieter lier
Sanitair

Wij zorgen voor uw sanitair van A tot Z zowel bij een renovatie als nieuwbouw. Bij ClimaPlus stelt u uw sanitaire wensen zelf samen en mag u rekenen op een vakkundige begeleiding. 


Meer weten
ventilatie installateur antwerpen
Ventilatiesystemen

Ventileren voor een gezond binnenklimaat doet u efficiënt met een ventilatiesysteem. ClimaPlus werkt met systeem C+ en D van de merken Renson, Zehnder en Vasco. 


Meer weten