airco installateur antwerpen

Airconditioning in de provincie Antwerpen

Op zoek naar een professionele Daikin airconditioning installateur in de provincie Antwerpen? Climaplus maakt voor u de temperatuur in uw woning graag heel wat aangenamer. Vertrouw op onze professionele airco installatie en geniet het hele jaar door van een perfect binnenklimaat.

Neem contact op

Airconditioning in combinatie met een warmtepomp

De dag van vandaag zijn al onze airco installaties in staat om te koelen, verwarmen, ontvochtigen én te ventileren. Deze functies zijn standaard voorzien op al onze toestellen. De buitenunit van de airconditioning haalt tot wel 80% van de totale energie uit de buitenlucht (= gratis energie).

De voordelen van Daikin airconditioning

Een perfect binnenklimaat maakt het in uw woning heel wat aangenamer. In de warme zomermaanden geniet u van een koele temperatuur in huis. Daarnaast biedt een Daikin airconditioning ook heel wat andere voordelen.

Verwarmen, koelen, ontvochtigen en ventileren met uw airconditioning

Koeling en verwarming in één toestel. Met een airconditioning (of lucht-lucht warmtepomp) kan u niet alleen koelen, ook is het mogelijk de ruimte te verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Het luchtfiltersysteem in de airco zorgt ervoor dat overbodig vocht en stofdeeltjes uit de lucht worden gehaald voordat deze uw ruimte bereiken. Zo bent u verzekerd van een gezond binnenklimaat.

Het geluidsniveau

De huidige toestellen zijn zeer stil waardoor u ze nauwelijks hoort. Ideaal voor in burelen en slaapkamers.

Andere voordelen
  • Werkt zeer doeltreffend, een toestel zal de ruimte zeer snel volledig kunnen opwarmen of afkoelen
  • Werkt aan zéér hoge rendementen
  • De luchtstroom vanuit de airco is regelbaar zoals u zelf wenst
  • Diverse design ontwerpen mogelijk
  • Lucht zuivering door middel van luchtfilters, deze breken virussen, bacteriën, geuren en allergenen in de aanwezige lucht af
  • Aansturing via infrarood bediening of via smartphone mogelijk
  • Vlotte plaatsing zonder grote ingrepen in uw bestaande woning

Ontdek onze toestellen

Wandmodellen

Vloermodellen

Plafondmodellen

daikin airco installateurs
Inbouwsatellietmodel
Download
daikin airco installateurs
Roundflow Cassette
Download
daikin airconditioning antwerpen
Fully Flat Cassette
Download
daikin airconditioning antwerpen
Plafondonderbouwmodel
Download
daikin airconditioning antwerpen
Multisplit
Download
airco installateur antwerpen

Daikin airco installateur Antwerpen: onze expertise

Als erkend Daikin airco installateur in de provincie Antwerpen plaatsen wij Daikin airconditioning. Dankzij onze expertise bent u er zeker van dat onze airco installaties steeds voorzien zijn van een prima luchtfilteringssysteem. Maar ook de nodige koelcapaciteit is een belangrijke factor waar wij steeds rekening mee houden. Sommige airco installaties kennen een hoog energieverbruik. Hierover dient u zich geen zorgen te maken. De toestellen waarmee wij werken zijn zeer energiezuinig.

airco installateur antwerpen

Vragen over airconditioning?

Wenst u graag een airconditioning te plaatsen door een erkend airco installateur in de regio Antwerpen? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.